top of page

Qui som?

L'Associació Esportiva Nova Esquerra neix l'estiu de l'any 2016 al barri de la Nova Esquerra de l'Eixample amb l'objectiu de cobrir la falta d'un club competitiu al barri. Des del principi teníem clar que volíem ''fer vida'' allà (entrenar i jugar el partits), per això durant les primeres tres temporades l'Escola Els Llorers va ser casa nostre, lloc on encara entrenem. Fa dos anys vam decidir, de cara a seguir creixent com a club i oferir el millor als nostres jugadors, jugar els partits al pavelló de l'aiguajoc. Aquest any per diferents motius hem hagut de canviar de camp i actualment juguem a la Bàscula.

DSC_6520.jpg
DSC_6813.jpg

Competim a la federació catalana de futbol en la secció de futbol sala i actualment comptem amb un equip femení a la categoria sènior i 5 de masculins: dos Sèniors, un Juvenil, un Cadet i un Infantil. Aquest any, per primer cop, també tindrem un equip Sènior competin al CEEB.

Com a club, el nostre objectiu sempre ha sigut competir, òbviament transmeten als nostres jugadors els valors bàsics per créixer com a jugadors i com a persones i que, creiem, qualsevol persona hauria de tenir com el compromís, el respecte, l'esforç, el companyerisme i la humilitat.

bottom of page